Σοφοκλέους για... τιμοκατάλογο και παράγκα - Ατάκες για ΑΠΟΕΛ και Μπέργκ

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελεύθερα και ωραία» στο «Κανάλι 6». Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΛ μίλησε και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά για την την ομάδα του, η οποία τα πηγαίναι πολύ καλά την φετινή χρονιά. 

Οι σημαντικές τοποθετήσεις του Σοφοκλέους:

Αν υπάρχει παράγκα στον χώρο του ποδοσφαίρου; "Πιθανόν να υπάρχει. Η ΑΕΛ για χρόνια ήταν το… μαύρο πρόβατο" απάντησε ο πρόεδρος της ΑΕΛ.

Αν

ξηλώνεται η παράγκα τόνισε "Πρώτα να βρεις τον εγκέφαλο της παράγκας και μετά". 

"Δεν γνωρίζουμε εάν ψώνισε από τιμοκατάλογο ο Παπασταύρου.  Μεγάλες κουβέντες να μην λέμε. Δεν ήρθε σε εμένα κανένας" η τοποθέτηση του σχετικά με τα περί τιμοκαταλόγου που δήλωσε ο πρόεδρος της Ομόνοιας.

"Το payroll της ΑΕΛ είναι 2 εκατομμύρια.  Δεν ξέρω για άλλους" το σχόλιο του για το μπάτζετ της ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Για την φετινή παρουσία της ΑΕΛ: "Σταθερότητα.  Υπάρχει σταθερή διοίκηση, σταθερό τεχνικό τιμ. Υπάρχουν κριτήρια στις επιλογές.  Προτιμούμε νεαρούς. Ο Ντούσαν έχει αυτό το κάτι, για να φτιάξει την εικόνα που θέλει να έχει η ΑΕΛ.  Πρέπει να τον στηρίζεις εσύ αυτόν τον κόουτς.  Πάμε καλά… Πρέπει να υπάρχει και σωστή διαχείριση όσον αφορά τα οικονομικά.  Είναι όλοι πληρωμένοι στην ΑΕΛ.

Με αφορμή και την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα ημητελικά τόνισε "Δεν θέλω τον ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά. Τον θέλω στον τελικό για να το δέρω. Χρωστάμε κάτι"

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σχολίασε επίσης και τις πολλές αλλαγές που έκανε το τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπέργκ "Επειδή φοβάται την ΑΕΛ, σήμερα ο Μπεργκ έβαλε την δεύτερη του ομάδα. Μας φοβάται για το Σάββατο και φύλαξε τους παίκτες, αλλά θα δέρουμε."

Keywords
Τυχαία Θέματα