Σο για Μαγκουάιρ: «Είναι φανταστικός παίκτης»

Για τον Χάρι Μαγκουάιρ και την έντονη κριτική που δέχεται, μίλησε ο συμπαίκτης του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εθνική Αγγλίας, Λουκ Σο.

Οι μετριότατες εμφανίσεις του τόσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και με εκείνη της εθνικής Αγγλίας, έχουν φέρει μεγάλο... κράξιμο προς το πρόσωπο του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος άκουσε έντονες αποδοκιμασίες στο «Γουέμπλεϊ» πριν την έναρξη της αναμέτρησης των τριών λιονταριών με τη Γερμανία.

Ο συμπαίκτης του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εθνική Αγγλίας, Λουκ Σο, έσπευσε να τον υπερασπιστεί, χαρακτηρίζοντάς

τον φανταστικό ποδοσφαιριστή και προσθέτοντας πως δεν έχει ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν να ασκείται τόσο σκληρή κριτική προς έναν ποδοσφαιριστή.

«Ο Χάρι είναι ένας φανταστικός παίκτης και φανταστικός χαρακτήρας. Την σκληρή κριτική που δέχεται δεν την έχω ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν κρύβεται. Το ότι συνεχίζει να βγαίνει μπροστά, δείχνει τη δύναμη και τον χαρακτήρα του. Όλοι ξέρουν πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι

Τον τελευταίο καιρό του λείπει η αυτοπεποίθηση, αφού όλος ο κόσμος είναι εναντίον του», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι δύσκολο για αυτόν, αλλά όλοι οι συμπαίκτες του και οι προπονητές του είμαστε στο πλάι του, διότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς.

Ο Σάουθγκειτ τον εμπιστεύεται. Έπαιξε και στα δύο παιχνίδια του Nations League, ενώ και στο EURO ήταν πάρα πολύ καλός. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει και να αποδεχθεί ότι είναι σημαντικότατο στέλεχος της εθνικής Αγγλίας».

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαγκουάιρ, Είναι,magkouair, einai