Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες

Σοκ για το ποδόσφαιρο ο θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες,καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο έφερε ο θάνατος του Αντόνιο Ρέγιες μετά από αυτοκινηστικό δυστύχημα που είχε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Σεβίλλης και της Ουτρέρα.

Ο 35χρονος πρώην παίκτης της Σεβίλλης έφυγε τόσο νωρίς μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην πόλη της Σεβίλλης το πρωί του Σαββάτου.Το περιστατικό και το θάνατο του Ρέγιες ανακοίνωσε η Σεβίλλη στα κοινωνικά δίκτυα.

"Δεν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε χειρότερη είδηση. Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα

ο αγαπημένος μας ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Αναπαύσου εν ειρήνη".

Ο Ρέγιες αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες του ισπανικού ποδοσφαίρου με θητεία σε πολλές ομάδες της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Το όνομά του συνδέθηκε με την Σεβίλλη από τις ακαδημίες της οποίας άρχισε την καριέρα του. Έφτασε να αγωνίζεται στην επαγγελματική ομάδα, όντας αρχηγός της. Συνολικά για οκτώ χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλης ενώ είχε αποτελέσει μέλος των ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κορντομπα.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Εξτρεμαδούρα.

No podríamos ofrecer una noticia peor. Ha fallecido en accidente de tráfico nuestro querido canterano José Antonio Reyes. Descanse en paz. pic.twitter.com/RC26QJ6zOz

Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) June 1, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα