«Σκότωσε» την Μπάγερν ο Γκριγκόνις!

Με καλάθι του Γκριγκόνις στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ζαλγκίρις επικράτησε 74-73 της Μπάγερν Μονάχου για τη 16η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Συναρπαστικό ματς έγινε στο Κάουνας ανάμεσα στη Ζαλγκίρις και την Μπάγερν Μονάχου για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Έπειτα από φινάλε θρίλερ, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη χάρη σε καλάθι του Γκριγκόνις στο τελευταίο δευτερόλεπτο και έφτασαν στο 9-7. Οι Γερμανοί έπεσαν στο 10-6.

Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό για να κριθούν

τα πάντα.

Με το σκορ 72-70, η τελευταία φάση μετά το άστοχο τρίποντο του Γκριγκόνις ήταν στην Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι έκαναν φάουλ (είχαν να δώσουν) στα 8 δευτερόλεπτα. Ο Τρινκιέρι κάλεσε τάιμ άουτ και οι φιλοξενούμενοι έψαχναν καλάθι για παράταση ή νίκη. Ο Μπαμπ με εκπληκτικό μπάσιμο ισοφάρισε, κερδίζοντας, μάλιστα και φάουλ! Ο γκαρντ της Μπάγερν έβαλε και τη βολή για το 72-73.

Η Ζαλγκίρις μετά το τάιμ άουτ είχε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα για την αντίδραση. Ο Γκριγκόνις κατάφερε να ελευθερωθεί και με δίποντο από το ύψος της βολής σκόραρε για το 74-73 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κάουνας!

Ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση είχε 22 πόντους, 2 ασίστ και 3 ριμπάουντ και τον ακολούθησε ο Μιλάκνις με 11. Από την Μπάγερν, ο Μπαμπ είχε 16 πόντους και ο Ρέινολντς 17.

Keywords
Τυχαία Θέματα