Σκοράρει και έρχεται (συνέντευξη)

Με τον ένα εκ των δυο πρώτων Κύπριων σκόρερ στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας μίλησε η ιστοσελίδα μας www.sigmalive.com. Ο νεαρός επιθετικός του Διγενή Ορόκλινης 21 ετών , Αντρέας Αναστασίου παραχώρησε μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας και ετοιμάζεται όπως τόνισε για το επόμενο μεγάλο του βήμα.

Σκόραρε 11 γκολ μέχρι στιγμής, οδηγεί τον Διγενή από νίκη σε νίκη, ενώ βρήκε δίκτυα στα τρία τελευταία σερί παιχνίδια. Καλύτερο του παιχνίδι όπως τόνισε

στην ιστοσελίδα μας αυτό με τον Αχυρώνα, στο οποίο με δικό του τέρμα στο 90+ η ομάδα της Ορόκλινης πήρε τη νίκη.

Ο Διγενής βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς έντεκα λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα της Ξυλότυπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με πίστεψε ο προπονητής μου ο Μιχάλης Αντρέου και με έφερε στον Διγενή Ορόκλινης. Ήμασταν μαζί στην Αλκή. 16 ετών αγωνίστηκα στην πρώτη ομάδα και θυμάμαι πως σκόραρα στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Το πρώτο μου 90λεπτό ήταν κόντρα στην ΕΝΠ στο Παραλίμνι επί καιρό Κώστα Καϊάφα»

«Στην συνέχεια πήγα στον Ερμή και μετά δανεικός στον ΑΣΙΛ για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Εκεί έπαθα τη ζημία με τους χιαστούς μου. Το καλοκαίρι και μετά την αποθεραπεία μίλησα με τον προπονητή του Διγενή Ορόκλινης μου είπε πως με εμπιστεύεται και από τότε αγωνίζομαι εκεί. Δεν τον απογοήτευσα. Στο τέλος της χρονιάς ολοκληρώνεται και στο συμβόλαιο μου».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Γυρίσαμε αρκετά παιχνίδια. Το πάθος και η δύναμη παίζουν ρόλο. Αν δεν το έχεις τότε δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Έχουμε πάθος και θέληση. Και με συμπαραστάτες του συμπαίκτες μου πέτυχα και 11 γκολ και ήμαστε μέσα στους στόχους μας και για άνοδο αλλά και για πρώτος σκόρερ».

Για τα 11 γκολ που πέτυχε: «Είναι λίγα ακόμα. Από τον αγώνα με τον Αχυρώνα μέχρι και σήμερα σκόραρα στα 8 από τα δέκα παιχνίδια. Σκόραρα τρία σερί και μαζέψαμε σημαντικούς βαθμούς. Δεν σκόραρα με την ΑΠΕΠ και την ΜΕΑΠ. Με τον Αχυρώνα ήταν το καλύτερο παιχνίδι. Πήραμε τη νίκη στο 90+ με δικό μου τέρμα».

Για την πορεία του Διγενή Ορόκλινης: «Πιστεύω στην ομάδα μου και πως μπορεί να πάει στην πρώτη θέση. Υπάρχουν παιχνίδια και οι αντίπαλοι έχουν ντέρμπι. Θα αγωνιστούμε και μεταξύ μας. Μπορούμε ακόμη και για την πρώτη θέση έστω και να έχουμε 9 βαθμούς διαφορά».

Όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του: «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι. Θα δούμε με την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου. Στόχος μου σίγουρα είναι πιο ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα