Σκόραρε ο Λαΐφης

Το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης πέτυχε χθες βράδυ ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Η ομάδα του αγωνιζόταν εκτός έδρας με αντίπαλο τη Θέλτα Βίγκο, με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό η Σταντάρ Λιέγης θέλει την τελευταία αγωνιστική νίκη εντός έδρας με τον Άγιαξ.

Ο νόμος του Μέρφι, που αναφέρει πως αν κάτι είναι να πάει στραβά θα πάει, βρίσκει εφαρμογή στη φετινή πορεία της Ίντερ. Οι «νερατζούρι» -που βρίσκονται στην 9η θέση της Serie A- αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League,

καθώς ήθελαν μόνο νίκη στην έδρα της Χαποέλ Μπερ Σεβά και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ισοπαλία, παρότι προηγήθηκαν 2-0!

Αποβλήθηκε ο Χαντάνοβιτς στο 68΄, πέναλτι και γκολ για τους Ισραηλινούς, που με το τελικό 3-2 διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης.

Θυμίζοντας κάτι από τα παλιά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε 4-0 τη Φέγενορντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 5η αγωνιστική του Europa League. Αποτέλεσμα που πρακτικά στέλνει τους «Κόκκινους Διαβόλους» στην επόμενη φάση, ενώ η άλλη προνομιούχα θέση του 1ου ομίλου θα κριθεί στην αναμέτρηση Φέγενορντ-Φενέρμπαχτσε στις 8/12.

Με σκόρερ τον Νίκο Καρέλη στο 11ο λεπτό, η Γκενκ νίκησε 1-0 τη Ραπίντ Βιένης και μαζί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-2 τη Σασουόλο) είναι οι ομάδες που προκρίνονται από τον 6ο όμιλο, ενώ την πρώτη θέση του 5ου εξασφάλισε η Ρόμα μετά το 4-1 επί της Πλζεν με χατ-τρικ του Εντίν Τζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα