Σκοποβολή: Οι νικητές στους Διασωματειακούς Αγώνες

Η ομάδα τραπ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Επαρχίας Αμμοχώστου και ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, ήταν οι μεγάλοι νικητές στους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες τραπ που έγιναν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού.

Ο αγώνας, που ήταν ο τελευταίος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του τέως διεθνή σκοπευτή του τραπ και αξιωματούχου

της ΣΚΟΛΕΜ και τις ΣΚΟΚ αείμνηστου Περικλή Τάνου και τον διοργάνωσε η Σκοπευτική Οργάνωση Λεμεσού με αθλοθέτη την εταιρία HONEYLI HILL EVENT VENUE.

Η νικήτρια ομάδα της ΣΚΟΕΠΑ που αγωνίστηκε με τους Ανδρέα Μακρή, Γιάννο Αηλιώτη και Ανδρέα Βασιλείου εξασφάλισε την πρωτιά στο «φώτο – φίνις» με 342/375, μια μόλις επιτυχία περισσότερη από τη δεύτερη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 341/345. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδα της ΣΚΟΛΕΜ με 329/375. Στη γενική κατάταξη, ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΑΜ Νιχάτ Ακτερζί, που πέρασε επικεφαλής στον τελικό με 122/125, έφτασε μέχρι τη «μονομαχία» του τελικού μαζί με τον Χριστόφορο Κωνσταντινίδη της ΣΚΟΛΕΜ, για να κερδίσει τελικά ο Χριστόφορος με 41/50, έναντι 40/50 του Νιχάτ. Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο νεαρός αθλητής της ΣΚΟΕΠΑ Ευγένιος Ευγενίου που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία. Στον νικητή του αγώνα, πέρα από το έπαθλο των διοργανωτών, απονεμήθηκε και η καθιερωμένη τιμητική πλακέτα της οικογένειας του τιμώμενου Περικλή Τάνου.

Στο τραπ γυναικών, η πρωταθλήτρια μας Γεωργία Κωνσταντινίδου της ΣΚΟΛΕΥ που πέρασε επικεφαλής στον τελικό με 108/125 πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 35/50, έναντι 31/50 της Αννίτας Κουκκουλή (ΣΚΟΛΑΡ) η οποία στον προκριματικό πέτυχε 98/125. Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε η νικήτρια των νεανίδων Ιωάννα Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΥ με 23/40 (82/125 στον προκριματικό). Αίσθηση στον αγώνα, προκάλεσε και το νέο παγκύπριο ρεκόρ που πέτυχε ο νεαρός Γιώργος Γρηγορίου της ΣΚΟΛΕΥ στο τραπ παίδων με 98/125, ενώ στις άλλες κατηγορίες, ο Γιώργος Αναστασίου της ΣΚΟΛΑΡ πρώτευσε στους έφηβους με 109/125 και ο παγκοσμιονίκης του παρατράπ Νεόφυτος Νικολάου, πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του με 92/125. 

Keywords
Τυχαία Θέματα