Σκόνη στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείτε από τη Δευτέρα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από το βράδυ της Δευτέρας κι έπειτα αραιή σκόνη θα παρατηρείται κατά διαστήματα στην ατμόσφαιρα.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σε κάποιες περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Διαβάστε ακόμη: 

Παθολογικά τα αίτια θανάτου του άτυχου Πάνου Καρανικόλα

Συνεχίζεται η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στην Ευρώπη (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα