Σκόνη στην ατμόσφαιρα - Έρχονται βροχές

Η σκόνη στην ατμόσφαιρα θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή και στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.

Ωστόσο αναμένονται βροχές οι οποίες θα είναι ευεργετικές για τη διάλυση της σκόνης.

Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, στην µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή το απόγευµα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί

ως βορειοανατολικοί και το απόγευµα τοπικά µέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 22 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Απόψε αρχικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, στην µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ενώ σταδιακά νεφώσεις που θα πυκνώνουν είναι δυνατό να δώσουν και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Τετάρτη διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά όπου τοπικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα.Την Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την Τετάρτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα