Σκόνη και βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες ενώ απο την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα βορειοδυτικά. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι,

3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και πιθανό χαλαζόπτωση.

Την Κυριακή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και σταδιακή άνοδο από την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα