Σκόνη και σήμερα στην ατμόσφαιρα-Οι θερμοκρασίες το Σ/Κ

Σκόνη παρατηρείται και σήμερα στην ατμόσφαιρα, η οποία, ωστόσο αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά, από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν

τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια, και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ελαφρές βροχές το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με τοπική συννεφιά, που από νωρίς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Τη νύκτα δυνατό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μικρή πτώση την Δευτέρα

Τη Δευτέρα περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα