Σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Τοπικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και πιθανό χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν

κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές κυρίως νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα