Σκληρή κριτική στους παίκτες της Μπάγερν: «Να κουνήσουν τον κ@λο τους!»

Η Μπάγερν έχασε με 3-1 από τη Μάιντς και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της Bundesliga. Οι Βαυαροί διανύουν περίοδο κρίσης με τρεις ήττες στα επτά τελευταία ματς και ούτε η αλλαγή προπονητή, με την έλευση του Τόμας Τούχελ, τους έχει συνεφέρει. 

• Διπλό για να είναι το κέρδος… τετραπλό!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του κλαμπ και θρύλος της ομάδας, Όλιβερ Καν, άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες κρίνοντας πως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατρακύλας.

• Η ιστορία γράφτηκε, τώρα θέλει

να γίνει το απόλυτο φαβορί!

«Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κώλο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας», τόνισε ο Καν.

«Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά... ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ», σχολίασε δηκτικά, ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος της Μπάγερν.

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκληρή, Μπάγερν,skliri, bagern