Σκληρή «επίθεση» Σουηδού ευρωβουλευτή σε Σχοινά για μεταναστευτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρή λεκτική επίθεση κατά του ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά εξαπέλυσε ο σουηδός ευρωβουλευτής του Κόμματος των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών Charlie Weimers με θέμα την μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε.

«Κύριε Πρόεδρε, συνάδελφοι, θέλετε πραγματικά να διορθώσετε αυτή τη μεταναστευτική κρίση; Εσείς, Επίτροπε Σχινά, το λέτε δυνατά. Το σύμφωνο έχει σκοπό να στερήσει τους δημαγωγούς και τους λαϊκιστές στην Ευρώπη από την εκστρατεία για τη μετανάστευση στις εκλογές της ΕΕ.

Κύριε

Επίτροπε, γνωρίζετε μήπως τι συμβαίνει στη Σουηδία; Οι απλοί άνδρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες μιας μεταναστευτικής πολιτικής που γέννησε το τέρας που είναι η βία των συμμοριών. Πού είναι το σύμφωνό σας για την 25χρονη κοπέλα που ανατινάχτηκε από γκάνγκστερ ή την 71χρονη που πυροβολήθηκε στην παμπ ενώ έπαιρνε μια μπύρα; Η δουλειά σας, κύριε Σχινά, λυπάμαι, αλλά δεν είναι να είστε υπεύθυνος εκστρατείας της αριστεράς. Δουλειά σας είναι η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Κάντε λοιπόν τη δουλειά σας και ενημερώστε μας για το πώς θα συνοδεύσουμε τα σκάφη πίσω στα λιμάνια τους. Διαφορετικά, ο χαμηλής έντασης πόλεμος στους σουηδικούς δρόμους, όπως λέει η αστυνομία, θα επιδεινωθεί».

Στο σημείο αυτό ο Σουηδός ευρωβουλευτής αντέδρασε ακόμη πιο έντονα και κατηγόρησε τον Σχοινά ότι γελούσε:

«Γελάς. Γέλα στα 17 αθώα θύματα που πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου, βομβαρδίστηκαν μέχρι θανάτου στη Σουηδία. Ντροπή σου. Ξέρεις, αυτό θα γίνει πραγματικότητα...», συμπλήρωσε ο Weiimers.

Vänstern hånar gängkrigens offer i EU-parlamentet

När jag beskrev skjutningarna i Sverige började många på vänstersidan i plenisalen skratta. Så verklighetsfrånvänd är debatten om migrationspakten i Strasbourg. Det hela började med att jag konfronterade EU-kommissionenär Schinas… pic.twitter.com/tAQ4K1tkqX

— Charlie Weimers MEP
Keywords
Τυχαία Θέματα