Σκέψεις για επαναπατρισμό Μοράτα

Οι εμφανίσεις του Αλβάρο Μοράτα με τη Γιουβέντους δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.


Ο Ισπανός φορ ήρθε το καλοκαίρι στο Τορίνο από τους «μερένχες» και παρότι το ξεκίνημά του ήταν μουδιασμένο, έχοντας μάλιστα τραυματιστεί στην πρώτη του προπόνηση, σιγά-σιγά βρήκε το ρυθμό του και πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος.

Μάλιστα,

ο διεθνής άσος σκόραρε και στο μεταξύ τους ματς, «πληγώνοντας» την... ομάδα του,, γκολ το οποίο δεν πανηγύρισε. Δεν έχει κρύψει άλλωστε πως η καρδιά του ανήκει στη «βασίλισσα», αποτελώντας προϊόν των ακαδημιών της.

Όπως αναφέρει η «As» λοιπόν, η Ρεάλ σκέφτεται σοβαρά τον επαναπατρισμό του παίκτη κι αν το επιθυμήσει, αρκεί να ξοδέψει τα απαιτούμενα λεφτά! Διότι στο συμβόλαιο του Μοράτα έχει τοποθετηθεί ρήτρα επαναγοράς, με την οποία ο ισπανικός σύλλογος μπορεί να τον φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το 2016, δαπανώντας το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ, ή το επόμενο καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς, για 35.

Μάλιστα, εάν τελικώς γίνει η παραπάνω κίνηση, ο Μοράτα θα δει τις ετήσιες απολαβές του να αυξάνονται σημαντικά, την ώρα που αμείβεται με 2.2 εκατομμύρια ευρώ στους «μπιανκονέρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα