Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σύντομα στην Αγγλία;

Έχεις απορίες για τις σπουδές σου, καθώς και για τη φοιτητική ζωή στην πόλη που θα βρίσκεσαι;

Τότε δεν πρέπει να χάσεις το καλοκαιρινό Coffee Lab Event που διοργανώνει η Global Education, σε συνεργασία με το StudentLife και τα ακόλουθα societies στην Αγγλία: Derby Hellenic

and Cypriot society, Greek and Cypriot societies Manchester, Hellenic and Cypriot society of Liverpool, Greek and Cypriot society of Coventry, RU Cypriot – Hellenic society, Cypriot and Greek society Nottingham, Cypriot and Greek society Middlesex University.

Nέοι φοιτητές θα μιλήσουν με φοιτητές που σπουδάζουν ήδη στην Αγγλία για τις εμπειρίες τους. Σκοπός του Event είναι οι νέοι φοιτητές να αποκτήσουν την δυνατότητα να απαντήσουν τις απορίες τους και να έρθουν σε επαφή με άτομα που ήδη βρίσκονται στα συγκεκριμένα πανεπιστήμια , έτσι ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τις σπουδές τους. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους για την πόλη που έχουν επιλέξει, για το πανεπιστήμιο και φυσικά για τους χώρους αναψυχής που διαθέτει.

Το Coffee Lab Event θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου, από τις 18:30-21:00 στη καφετέρια Στασικράτους 30, Λευκωσία. Μην χάσεις την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για τις σπουδές αλλά και την φοιτητική ζωή που θέλεις να κάνεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα