«Σκάνδαλο η διακοπή του πρωταθλήματος»

Ο πρόεδρος της Λυών, γι' ακόμα μία φορά εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι αποφασίστηκε να μπει οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Στη Γαλλία έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου. Ωστόσο, το γεγονός ότι αποφασίστηκε η διακοπή του φετινού πρωταθλήματος, δεν φαίνεται πως άρεσε σε αρκετούς...

Ενας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος της Λυών,

Ζαν Μισέλ Ολάς ο οποίος τόνισε πως πάρθηκαν βιαστικές αποφάσεις και πως το πρωτάθλημα θα μπορούσε να ξεκινήσει και πάλι, όπως θα κάνει σύντομα η La Liga, στην Ισπανία.

«Είναι παράδοξο ότι μια χώρα όπως η Ισπανία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από τη Γαλλία από την πανδημία, σκέφτηκε και βρήκε απαντήσεις», ανέφερε αρχικά στην Equipe, ο ισχυρός άνδρας της Λυών για να συνεχίσει. «Στην πραγματικότητα, αυτά που είπαν σε αυτή τη συνάντηση με την UEFA, είναι "υπομονή". Όταν βλέπουμε ότι οι ηγέτες μας παραβρέθηκαν, αντλώντας διαφορετικά συμπεράσματα, λέμε ότι είμαστε πραγματικά πολύ ηλίθιοι, με συγχωρείτε για τον όρο. Η UEFA ήταν ακόμη να κυκλοφορήσει ένα πρωτόκολλο (για την υγεία), το οποίο δεν βλέπουμε καν στη Γαλλία. Αυτό είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο. Εάν δεν επιστρέψουν σε αυτό, θα κάνουν την ευθύνη τους μεγαλύτερη».

Keywords
Τυχαία Θέματα