Σιζόπουλος: Το μόνο που έμεινε να ακούσω είναι πως έφερα τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμείς ενημερωθήκαμε για αυτή την πρόταση χθες το μεσημέρι και η θέση μας ήταν ξεκάθαρη, ότι αν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα συμφωνήσουν και θέλουν να προχωρήσουν, είναι δικαίωμά τους να το πράξουν, όταν μας ζήτησαν να προσυπογράψουμε ήμασταν ξεκάθαροι ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να τύχει έγκρισης από τα συλλογικά όργανα του κόμματος, απάντησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, κληθείς να σχολιάσει γιατί αποχώρισε το κόμμα του από τη συμφωνία με τη ΔΗΠΑ. 

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

«Μεσημέρι και Κάτι», σημείωσε πως από την πλευρά του τόνισε ότι «αυτό το θέμα ενδεχομένως να είναι και αντιθεσμικό, δεδομένου ότι δεν μπορείς να έρχεσαι και να διασυνδέεις τις προεδρίες δύο ανεξάρτητων θεσμικών οργάνων μεταξύ τους».

«Εμείς δεν είχαμε καμία εμπλοκή, δεν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα οι ίδιοι ας δικαιολογήσουν τη στάση τους», πρόσθεσε. 

Είναι προφανές, συνέχισε, ότι μέσα από ένα οργιώδες παρασκήνιο η ΕΔΕΚ ήταν εκτός. 

Γίνεται μια προσπάθεια, είπε, κάποιοι να δικαιολογήσουν τις ευθύνες τους, κάποιοι για το γεγονός ότι με τη στάση τους συνέβαλαν στην εκλογή της κα. Δημητρίου και κάποιοι άλλοι ενδεχομένως επειδή αθέτησαν υποσχέσεις που έδωσαν προς τρίτους. Για να δικαιολογήσει ο καθένας τις πράξεις του, η εύκολη λύση η ΕΔΕΚ δεν δέχθηκε να προσυπογράψει», δηλαδή το μόνο που περιμένω να ακούσω είναι ότι και τον κορωνοϊό στην Κύπρο τον έφερε ο Σιζόπουλος». 

Σημείωσε πως δεν ανέμενε την ψήφο του ΔΗΚΟ, καθώς είχαν προχωρημένο στάδιο συμφωνίας για συνεργασία.

Διαβάστε επίσης 

Το 3ωρο της ανατροπής που έφερε την Αννίτα Πρόεδρο της Βουλής

Keywords
Τυχαία Θέματα