Σήμερα το πόρισμα της έρευνας εναντίον του Διευθυντή για την μαντήλα

Σήμερα γύρω στο μεσημέρι αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας εναντίον του πρώην Διευθυντή του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα, κ.Λοίζου Σέπου, ο οποίος ζήτησε την αποχώρηση μαθήτριας από το σχολείο επειδή φορούσε μαντήλα.


Η απόφαση, για έρευνα πάρθηκε το περασμένο Σάββατο, από το Υπουργείο Παιδείας, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Ο ερευνών λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας  κατά την ερευνά του θα καταγράψει τα γεγονότα του συμβάντος και

θα καταλήξει σε  πόρισμα και αποτελέσματα τα οποία θα καταδείξουν θα προχωρήσει η πειθαρχική έρευνα εναντίον του συγκεκριμένου Διευθυντή.

Σημειώνεται πως το Υπουργείο πέραν της έρευνας εναντίον του κ. Σέπου, προχώρησε στην μετάθεσή του και αντικατάσταση του, από το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα για να τον τοποθετήσει στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.

Σε δηλώσεις του πάντως χθες το βράδυ στο Κεντρικό Δελτίο του ΣΙΓΜΑ, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρη εξηγώντας τους λόγους της άρον-άρον απομάκρυνσής του Διευθυντή από το σχολείο ανέφερε πως, «Κυριακή πρωί στα μέσα κοινωνική δικτύωσης είδαμε οργανωμένα σύνολα που καλούσαν προβοκατόρικα  μαθητές και όχι μόνο να πάνε στο σχολείο και να μην αφήσουν τον Διευθυντή να μπει στο σχολείο. Αυτό θέλαμε να αποφύγουμε. Φοβηθήκαμε για επεισόδια που θα προκαλούσαν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ο ίδιος ο Διευθυντής είχε ενημερωθεί για αυτά. Πήραμε απόφαση να λάβουμε μέτρα για την ορθή λειτουργία του σχολείου, την ασφάλεια των παιδιών, του ίδιου του Διευθυντή και την κοινωνία».


Υπενθυμίζεται πως στη θέση του κ. Σέπου τοποθετήθηκε από σήμερα ο κ. Χρήστος Ζαντήρας, ο οποίος μιλώντας χθες στο SigmaLive, ανέφερε πως όλα κύλησαν ομαλά κατά την διάρκεια της ημέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα