Σιμεόνε: «Ο Βιέτο θυμίζει τον Βίγια»

Ο Ντιέγο Σιμεόνε δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του Λουτσιάνο Βιέτο, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Ατλέτικο, παρομοιάζοντάς τον με τον Νταβίντ Βίγια.

«Ο Μέσι είναι το νούμερο ένα, δεν υπάρχει άλλος παίκτης σήμερα που να τον πλησιάζει έστω» ήταν η αρχική τοποθέτηση του «Τσόλο» σε σχετική ερώτηση, ενώ αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις με τον Ντιέγο Μαραντόνα: «Ο Μέσι είναι περισσότερο παίκτης που τελειώνει τις φάσεις. Ο Ντιέγο ήταν παίκτης που έπαιζε σε όλο το γήπεδο. Ο Μέσι έχει τέσσερα Champions League,

εκτός αν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι το 'χουν πετύχει πολλοί αυτό. Ελπίζω ο Μέσι να οδηγήσει την Αργεντινή στο Copa América και μετά σε ένα Μουντάλ».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το Λουτσιάνο Βιέτο που εμφανίζεται όλο και πιο κοντά στη μετακόμισή του στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε που τον ανέδειξε στη Ράσινγκ Κλουμπ, εξήγησε: «Είναι πολύ έξυπνος τακτικά. Πετυχαίνει πολλά γκολ, παρότι δεν είναι γεννημένος σκόρερ. Τον θεωρώ εφάμιλλο του Νταβίντ Βίγια στο ξεκίνημα της καριέρας του, χωρίς όμως τόση επιτυχία στο σκοράρισμα. Έχει την ικανότητα να δουλέψει για την ομάδα, να κινηθεί στις γραμμές και να ενώσει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση. Έχουμε μεγάλη ελπίδα σε αυτόν».

Όσο για το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Κάρλος Τέβες, σημείωσε: «Δεν του μίλησα εγώ, του μίλησε όμως η Ατλέτικο. Η Μπόκα είναι μία επιλογή για εκείνον. Αυτό που είναι σημαντικό για έναν παίκτη της κλάσης του είναι να τελειώσει την καριέρα του εκεί που θέλει, γιατί το αξίζει και οι φίλαθλοι στην Αργεντινή τον αγαπούν πολύ».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα