Σημαντική νίκη για Αταλάντα

Δύο μήνες μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη της, η Αταλάντα πανηγύρισε ξανά στο «σπίτι» της, επικρατώντας 3-1 με ανατροπή της Σπέτσια για να εδραιωθεί στην τετράδα.

Το αήττητο σερί της στα έξι ματς διεύρυνε η Αταλάντα, κερδίζοντας παράλληλα μετά από δύο μήνες στην έδρα της! Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι επικράτησε με το εμφατικό 5-2 της Σπέτσια για να εδραιωθεί στην τετράδα της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι, πάντως, ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους και τον καλύτερο για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Ενζολά πέτυχε το παρθενικό του

τέρμα στη Serie A, για το 1-0 της Σπέτσια. Ωστόσο, η απάντηση της Αταλάντα ήταν άμεση αφού επτά λεπτά αργότερα ο Πάσαλιτς έφερε το σκορ στα ίσα (1-1) και το παιχνίδι… ξεκινούσε από την αρχή. Οι «μπεργκαμάσκι» είχαν βρει ρυθμό, ήταν εξαιρετικοί και ολοκλήρωσαν την ανατροπή πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Αρχικά, ο Ζαπάτα στο 38’ με πέναλτι υπέγραψε την ανατροπή και τρία λεπτά αργότερα ο Πάσαλιτς σκόραρε εκ νέου, πετυχαίνοντας «ντοπιέτα», για να γράψει το 3-1. Ένα σκορ που έδειχνε πως θα παρέμενε και σε όλο το δεύτερο μέρος, με τον ρυθμό να έχει πέσει, με τον Πάσαλιτς από σκόρερ να γίνεται δημιουργός και να φτιάχνει το 4-1 του Μουριέλ στο 83ο λεπτό. Σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε ο Μαλινόφσκι να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα στο 90’ για να διαμορφώσει το 5-1. Το ματς είχε κι άλλο... ψωμάκι, αφού η Σπέτσια με το δεύτερο τέρμα του Ενζολά διαμόρφωσε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μία νίκη, λοιπόν, που χάρισε το τρίποντο στην Αταλάντα, η οποία έπιασε την τρίτη Ίντερ στους 25 βαθμούς, με την Σπέτσια να μένει στους 11 και μόλις στους +2 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα