ΑΕΛ: Σημαντική ευκαιρία!

Στο τελευταίο παιγνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, έδειξε βελτίωση αλλά τι να την κάνει όταν δεν πήρε τίποτα;

Ο κακός απολογισμός της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα μεγαλώνει. Η ομάδα της Λεμεσού πήρε μόλις εφτά από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς, γεγονός που δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο στις τάξεις των κίτρινων.

Μπορεί η ΑΕΛ να άρχισε τη χρονιά χωρίς ξεκάθαρους στόχους, όμως, αυτό δεν δίνει άλλοθι σε κανέναν. Άπαντες πρέπει

να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επαναφέρουν την ομάδα στο σωστό δρόμο.

Η περσινή αποτυχημένη χρονιά θα διαγραφεί μόνο με μια καλή πορεία, όμως, τα μέχρι τώρα σημάδια είναι ανησυχητικά. Και όταν λέμε καλή πορεία δεν μιλάμε για τίτλο, αλλά τουλάχιστον η ομάδα να τερματίσει στην εξάδα και να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση .

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, η ΑΕΛ θα πρέπει να μπει στο σωστό δρόμο και να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα. Επομένως, η βελτίωση κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι απαιτείται αφού χωρίς γκολ δεν πας πουθενά. Τα δυο τέρματα που πέτυχε μέχρι τώρα η ΑΕΛ προκαλούν κατάθλιψη και ο Χριστάκης Χριστοφόρου οφείλει να κινηθεί άμεσα για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος .

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι σημαντική ευκαιρία για τον Κύπριο τεχνικό ώστε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να παρουσιάσει ένα καλύτερο σύνολο στη συνέχεια. Η ομάδα έδειξε να έχει δυνατότητες, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί, αφού χρειάζονται και άλλα συστατικά προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα