Σημαντική αριστεία αποφοίτων επισιτιστικών τεχνών του Intercollege

Επιβεβαιώνεται η καταξίωση και η ΑΡΙΣΤΕΙΑ των αποφοίτων των Επισιτιστικών Τεχνών (Γαστρονομικών Τεχνών) του Intercollege με την ΑΡΙΣΤΕΙΑ τους στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό τομέα, των επιχειρήσεων καθώς και στην εκπαίδευση, όπου πέραν των 15 αποφοίτων του κλάδου, εργάζονται σήμερα ως λαμπροί εκπαιδευτές-καθηγητές σε Δημόσια σχολεία (Τεχνικές Σχολές) και σε ιδιωτικά κολέγια και Πανεπιστήμια.

Η άμεση εργοδότηση των αποφοίτων έχει σαν ορόσημο την αποφοίτησή τους με την απόκτηση του αναγνωρισμένου

Διπλώματος (2 χρόνια σπουδές) και του επίσης αναγνωρισμένου Πτυχίου(4 χρόνια σπουδές).

Οι απόφοιτοι, σημερινοί εκπαιδευτές, συναντήθηκαν πρόσφατα και γιόρτασαν τα 20χρονα του Προγράμματος μαζί με τους έμπειρους και πρώην καθηγητές τους. Μαζί τους βρέθηκαν και απόφοιτοι του κλάδου, οι οποίοι σήμερα διαπρέπουν ως Executive Chef σε 5 αστέρων Ξενοδοχεία και αλυσίδες εστιατορίων, καθώς και Διευθυντές σε εταιρείες τροφίμων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Την Σημαντικότερη Διάκριση και ΑΡΙΣΤΕΙΑ έλαβε και φέτος το Intercollege μέσω των φοιτητών Επισιτιστικών Τεχνών, με συμμετοχή τους στον Διεθνή Διαγωνισμό μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη , όπου το Intercollege αναδείχθηκε για 2η συνεχή ως η καλύτερη Σχολή Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης. 

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ:  ΣΕΦ ΣΕ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: ΣΕΦ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ
INTERCOLLEGE: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα