Σίλβα: «Πρέπει να μπούμε στους ομίλους»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση των play-off του Europa League και μίλησε για την προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού», την Μπρόντμπι, την οποία θεωρεί δυνατή αντίπαλο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» μίλησε την κάμερα του OTE TV λίγο μετά την κλήρωση, και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός

πρέπει να είναι πανέτοιμος για να παίξει για τη νίκη και ότι πρέπει να μπει στους ομίλους του Europa League.

Αρχικά ο δημοσιογράφος είπε στον Ζιλμπέρτο Σίλβα ότι δεν θα του μιλήσει στα ελληνικά αλλά σκοπεύει να το κάνει σύντομα, με τον Βραζιλιάνο να του απαντάει με χαμόγελο «Προσπαθώ να βρω το χρόνο να μάθω ελληνικά, το έχω βάλει στόχο!».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα:

Για το τι γνωρίζει για την Μπρόντμπι:

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι απέκλεισε την Χέρτα Βερολίνου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δείχνει τη δυναμική της ομάδας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι γιατί όπως και να 'χει πρέπει να αντιμετωπίσεις δυνατές αντιπάλους και πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις για τη νίκη.

Τι αλλάζει στον Παναθηναϊκό με τον ερχομό του Ζιλμπέρτο;

Δουλεύουμε συνεχώς. Πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Europa League, αυτό προετοιμάζουμε αλλά σαφέστατα δίνουμε βάση και στο πρωτάθλημα και πάνω σε αυτο εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε στις κορυφαίες θέσεις.

Αν κερδίζει ο Ζιλμπέρτο από τον Παναθηναϊκό ή ο Παναθηναϊκός από τις γνώσεις και τις επαφές του Ζιλμπέρτο;

Είναι κάτι ενδιάμεσο. Και οι δύο πλευρές κερδίζουν. Σημασία έχει η λειτουργικότητα της ομάδας και η καθημερινότητα. Βάλαμε νέες βάσεις. Πρέπει να είμαστε σαν οικογένεια, να βοηθάμε και να προτατεύουμε ο ένας τον άλλον, και έτσι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα μέσα στη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα