Σήκωσε το πρωτάθλημα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο καταξιωμένα Πανεπιστήμια στο άθλημα της Πετόσφαιρας  γυναικών  αφού η εξέλιξη του θα έκρινε πολλά για τον τίτλο αλλά και την συνέχιση του πρωταθλήματος .

Από την μία το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με νίκη θα κατακτούσε το πρωτάθλημα ενώ από την άλλη τυχόν νίκη του Πανεπιστημίου Κύπρου θα έφερνε τούμπα το πρωτάθλημα με … απρόβλεπτες συνέπειες αλλά και εξελίξεις.

Τελικά οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο πιο κρίσιμο παιγνίδι της χρονιάς δήλωσαν παρόν

και παίζοντας εξαιρετικά καλά τα πρώτα δύο σετ κατάφεραν να προηγηθούν με 25-15 και 25 -17 κερδίζοντας ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα με 2-0 σετ έναντι των αντιπάλων τους .

Σο τρίτο σετ οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κάνοντας ένα από τα καλύτερα τους παιγνίδια για την φετινή σαιζόν κατάφεραν να κερδίσουν τις αντιπάλους τους με 21-25 δίνοντας νέα παράταση στην αγωνία μειώνοντας σε 2-1 σετ.

Η ανάπαυλα ανάμεσα στο 3 και το 4 σετ στάθηκε αρκετή για να ανασυντάξουν δυνάμεις τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τα οποία μπήκαν για το τέταρτο σετ με άλλο  αέρα. Απόλυτα συγκεντρωμένες αλλά και υποψιασμένες ότι τυχόν απώλεια θα τις έβαζε σε περιπέτειες αντεπιτέθηκαν με όλα τα όπλα που διέθεταν ,κοντά αλλά και μακριά από το φιλέ και καθάρισαν τον αγώνα  με 25 – 9 κερδίζοντας το σετ , το παιγνίδι αλλά και τον μεγάλο φετινό τίτλο πανάξια. 

Οι πανηγυρισμοί στο τέλος ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν η καλύτερη ομάδα κ άθολη την διάρκεια του πρωταθλήματος και δίκαιά στέφθηκαν πρωταθλητές  μία στροφή πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και οι παίκτριες του το γλέντησαν δεόντως .

Keywords
Τυχαία Θέματα