Σήκωσαν τα τρόπαια στον Εθνικό Δευτεράς! (φώτος)

Iκανοποιήση επικρατεί στον Εθνικό Δευτεράς για την παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας. Στο τουρνουά του Παρθενώνα Λατσιών, η ομάδα της ηλικίας 2008 στέφθηκε πρωταθλήτρία με τέσσερις νίκες, σε ισσάριθμα παιχνίδια. Ενώ η ομάδα της ηλικίας του 2006 με τέσσερις νίκες, στέφθηκε δευτεραθλήτρια.

Ήταν ένα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται, με την καθοδήγηση των προπονητών Γιώργου Μίχαήλ, Αντώνη Γαβριηλίδη και Χαράλαμπου Χαραλάμπους . Υπάρχουν αρκετά ταλέντα και το μέλλον ανήκει στον Εθνικό Δευτεράς. Οι μικροί έδειξαν τον δρόμο σε

όλους στον Εθνικό , ότι θα πρέπει να αρχίσουν οι κινήσεις για να δημιουργηθεί ξανά η πρώτη ομάδα , μετά απο ένα χρόνο αποχής. Η νέα σεζόν θα είναι ιστορική διότι ο Εθνικός Δευτεράς θα επιστρέψει στο σπίτι του , το Λεβέντειο στάδιο.Σε ένα γήπεδο που ο Εθνικός μεγαλούργησε στο παρελθόν , αφού έφτασε στο σημείο να αγωνίζεται και στην Β' κατηγορία. Δυστυχώς στην συνέχεια άρχισε ο κατήφορός και η ομάδα αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο αγροτικό και στην ΕΠΟΠΛ, στην οποία θα πρέπει να επιστρέψει. Ο Εθνικός επιστρέφει στο Λεβέντειο και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Για να μπούν οι γερές βάσεις όμως , θα πρέπει όλοι να επιστρέψουν δίπλα στην ομάδα. Εξ' αποστάσεως τίποτα δεν γίνεται.

Στον Εθνικό παράλληλα αναμένουν με την επιστροφή στο Λεβέντειο , ότι θα αυξηθούν και τα παιδιά στην Ακαδημία. Με κίνητρα και απαιτήσεις τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα