Σηκώνουν μανίκια Δημητρίου-Δίπλαρος-Όλα όσα δήλωσαν μετά την εκλογή

Η Αννίτα Δημητρίου και Ευθύμιος Δίπλαρος είναι από σήμερα οι νέοι αντιπρόεδροι του Δημοκρατικού Συναγερμού, οι οποίοι αναδείχθησαν μετά από εκλογική διαδικασία που διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια.

Οι δυο νέοι αντιπρόεδροι ευχαρίστησαν όσους τους ψήφισαν και δήλωσαν έτοιμοι να σηκώσουν μανίκια. 

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ αναφέρει, «έλαβε χώρα σήμερα η έκτακτη εκλογική σύνοδος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Κατά την διάρκεια των εργασιών της συνόδου, απηύθυναν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Ευρωβουλευτής και τέως Αναπληρωτής Πρόεδρος, κ. Λευτέρης Χριστοφόρου, και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.Η διαδικασία για την εκλογή των δυο νέων Αντιπροέδρων, ξεκίνησε μετά τις 12 και τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στους βουλευτές κ. Αννίτα Δημητρίου, κ. Ευθύμιο Δίπλαρο και κ. Αντρέα Κυπριανού. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 17.00. Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν 1225 μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου, ποσοστό 72%, 1217 ήταν τα έγκυρα ψηφοδέλτια, 4 Λευκά και 4 Άκυρα». 

 Αναλυτικά οι τρεις υποψήφιοι έλαβαν:

Αννίτα Δημητρίου 857

Ευθύμιος Δίπλαρος 663

Αντρέας Κυπριανού 483

Η κ. Αννίτα Δημητρίου τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον υπέροχο κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού που με τίμησε σήμερα και με εξέλεξε για Αντιπρόεδρο του κόμματος, μαζί με τον συνάδελφο Ευθύμιο Δίπλαρο. Συνεχίζουμε ακόμη πιο μπροστά με στόχο την καλύτερη Κύπρο που θέλουμε να οικοδομήσουμε και με δύναμη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και τους δυο συνυποψηφίους μου, Ευθύμιο Δίπλαρο και Αντρέα Κυπριανού, για ένα όντως σύντομο αλλά έντιμο προεκλογικό αγώνα. Σας ευχαριστώ».

Ο κ. Ευθύμιος Δίπλαρος τόνισε τα εξής: «Πριν και πάνω απ’ όλα να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση αυτών των εκλογών, στη Γενική Διεύθυνση της παράταξής μας αλλά και στο προσωπικό. Που με ζήλο και αν θέλετε πλήρη οργάνωση, ανταποκρίθηκε σε αυτήν την αναμέτρηση. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Δημοκρατικού Συναγερμού. Την ίδια θα πρέπει να ευχαριστήσω τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου για τη στήριξη. Όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία. Τον υπέροχο κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού και της μεγάλης μας παράταξης που έστειλε μήνυμα ανανέωσης, συλλογικότητας και ένα να ξέρουν. Πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, την ίδια υπευθυνότητα, γεμάτοι όρεξη και ζωντάνια, να ξεκινήσουμε τη νέα προσπάθεια για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Θέλω επίσης μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ και τους αγαπητούς συναδέλφους. Την Αννίτα Δημητρίου όπως επίσης και τον συνάδελφο Αντρέα Κυπριανού, για τον όμορφο αγώνα τον οποίο κάναμε μαζί. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό να ξέρετε πως κανείς μα κανείς δεν περισσεύει. Από αύριο ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά και όλοι μαζί θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στηρίζοντας τη διακυβέρνηση του τόπου, την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη. Δίπλα στον Πρόεδρο της παράταξής μας, Αβέρωφ Νεοφύτου. Σηκώνουμε λοιπόν από αύριο όλοι μανίκια και ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια».

Ο Διευθυντής Διοίκησης και Οργανωτικού του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Γιώργος Λυσανδρίδης δήλωσε τα εξής: «Έχει ολοκληρωθεί στις 18.00 το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των δυο Αντιπροέδρων μετά την εκκένωση των θέσεων που έχει προκύψει από την υπουργοποίηση του κ. Νουρή και τον διορισμό της κ. Κυριακίδου στη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου. Έχουν ψηφίσει συνολικά 1225 εκλογείς, ποσοστό 72%. Είχαμε 1217 έγκυρα ψηφοδέλτια, 4 λευκά και 4 άκυρα. Έλαβαν, Δημητρίου Αννίτα 857 ψήφους, Δίπλαρος Ευθύμιος 663 και Κυπριανού Αντρέας 483».

Keywords
Τυχαία Θέματα