Σίγησε ο Πιέρος και «υποφέρει» ο ΑΠΟΕΛ!

Ο Πιέρος Σωτηρίου μετρά αντίστροφα για την μετακίνηση του στην Κοπεγχάγη όμως οι υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ τρέχουν και ο Κύπριος επιθετικός καλείται να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του νταμπλ.

Ωστόσο τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι ο διεθνής φορ βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος επηρεαζόμενος φυσικά και από την γενική αγωνιστική παρουσία του ΑΠΟΕΛ.

Έχει

να σκοράρει εδώ και 40 περίπου μέρες αφού τελευταία φορά που βρήκε δίκτυα ήταν στις 20 Μαρτίου στο 2-0 επί της ΑΕΛ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Έκτοτε πέρασαν 6 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς να μπορέσει να βρει δίκτυα. Υποφέρει μάλιστα μαζί του και ο ΑΠΟΕΛ αφού χωρίς τον κορυφαίο επιθετικό του δυσκολεύεται να σκοράρει.

Στους 6 αγώνες πέτυχαν μόλις 5 τέρματα έχοντας μάλιστα απολογισμό 1 νίκη με την Ομόνοια, 3 ισοπαλίες με Ανόρθωση και ΑΕΛ (κύπελλο 2 αγώνες) και 1 ήττα από την ΑΕΚ.

Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ είχε περισσότερα από 2 τέρματα ανά παιχνίδι, η απόδοση του έπεσε κάτω από 1 γκολ δείχνοντας το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει επιθετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα