Σιακόπουλος: «Στόχος η άνετη παραμονή» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Δόξας Σάκης Σιακόπουλος σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και για την τελευταία προσθήκη της ομάδας τον Δημήτρη Μυρθιανό.

Αναλυτικά:

«Η Δόξα είναι στα φυσιολογικά της επίπεδα. Από την αρχή πιστεύαμε σε αυτή την ομάδα και από την καλή δουλειά που γίνεται. Μπορώ να πω ότι Θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμη πιο ψηλά, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Ο στόχος μας όμως είναι η παραμονή στην κατηγορία και αν ΄έρθει κάτι καλύτερο, θα είναι καλοδεχούμενο. Δεν κυνηγάμε την εξάδα,

αλλά την παραμονή μας χωρίς άγχος».

*Αν μπούμε στην εξάδα, θα βγάλουμε τον προϋπολογισμό μας με τα έσοδα που θα υπαρξουν . Όμως δεν μιλάμε για εξάδα άλλα για παραμονή.

Για τον Δημήτρη Μυρθιανό: Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, δουλευταράς, κέντρο αμυντικός και αν αξιοποιηθεί σωστά θα τον εκμεταλλευτούμε κατάλληλα

*Ο Ντιέγκο Λεόν θα πρέπει να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί . Διότι το πιο σημαντικό για μας δεν είναι οι βαθμοί άλλα η υγεία των ποδοσφαιριστών μας. Πιστεύω ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θα κρίνει πως θα τον χρησιμοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα