Σφραγίζει πρόκριση στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Στη Ρωσία απέναντι στην Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός κάνει το τελευταίο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Απόψε στις 22.00, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το τελικό βήμα απέναντι στην Κράσνονταρ και να επικυρώσει

την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.  

Το σκορ 4-0 του πρώτου αγώνα δίνει έναν τεράστιο αέρα στους «ερυθρόλευκους», αλλά κανένας στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά δεν επαναπαύεται. Άπαντες γνωρίζουν ότι οι Ρώσοι θα τα δώσουν όλα, θέλοντας να κυνηγήσουν το θαύμα και γι' αυτό οι παίκτες του Ολυμπιακού τόνιζαν στις δηλώσεις τους ότι θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν να ξεκινάει από το 0-0.

Στο ίδιο πνεύμα βρισκόταν και ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου: «Δεν θα ρισκάρουμε να χάσουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. 'Ολοι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα. Θα κάνουμε ένα προσεκτικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι».

Όσον αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με το σχήμα του πρώτου παιχνιδιού. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα και μπροστά του θα είναι τοποθετημένοι οι Μεριά, Σεμέντο. Στα άκρα της άμυνας θα κινούνται οι Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί, ενώ Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε θα αγωνίζονται στον άξονα. Σε ρόλο οργανωτή θα βρίσκεται ο Βαλμπουενά και στα «φτερά» της επίθεσης οι Μασούρας και Ποντένσε. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίζει ο Γκερέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα