Σέρινταν: "Τι πρέπει να κάνω για την Εθνική;"

Δηλώσεις στην Ιρλανδική Sun έκανε ο Κίλιαν Σέρινταν της Ομόνοιας, με τον Ιρλανδό φορ να εκφράζει ένα παράπονο για το γεγονός οτι δεν έχει πάρει κλήση για το θεσμό του Euro 2016.

Ομόνοια: Προσγείωση και… νοοτροπία

Οι δηλώσεις του Σέρινταν:

"Ακόμη και όταν οι επιθετικοί τραυματίστηκαν, δεν ήμουν στην αποστολή των 40 εκλεκτών. Θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να κληθώ μπροστά σε κάποιον που ήταν

στη σειρά. Όταν αγωνίζομαι καλά και σκοράρω, πάντα σκέφτομαι πως μπορεί ή θα έπρεπε να ήμουν και εγώ εκεί. Δεν είναι κάτι όμως που μπορώ να τους αναγκάσω. Δεν είναι όπως σε μια ομάδα που μπορείς να πως στο προπονητή και τους πεις, γιατί δεν παίζω; Θα πρέπει να περιμένεις τη στιγμή που θα έχεις τη τιμή να σε καλέσουν. Ίσως αργεί λίγο".

Η τελευταία κλίση του Σέρινταν ήταν πριν έξι χρόνια και συγκεκριμένα το 2010. Ο Νέιλ γνωρίζει τα κατορθώματα του στην Κύπρο. Ο επιθετικός της Ομόνοιας πρόσθεσε: "Δεν έχω ιδέα, για να είμαι ειλικρινείς, τι πρέπει να κάνω", δήλωσε στη συνέχεια ο φορ της Ομόνοιας. Μπορεί να μην είμαι ο παίκτης που θα ήθελαν να είμαι, ανεξάρτητα το που παίζω. Δεν είχα ποτέ νέα από κανένα, δεν μίλησα".

Keywords
Τυχαία Θέματα