Σέρινταν: "Είχα καλή σχέση με τους φιλάθλους"

Ο Κίλιαν Σέρινταν μίλησε στην πατρίδα του για την μεταγραφή του στην Πολωνία και τόνισε και στις δυο ομάδες που αγωνίστηκε στην Κύπρο είχε πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς.

Ανάμεσα σε άλλα δήλωσε:

"Όταν ήρθε η ευκαιρία να πάω στην Κύπρο δεν το σκέφτηκα. Είπα αμέσως ότι θέλω να πάω. Μου άρεσε πάρα πολύ εκεί. Ο κόσμος ήταν πολύ φιλόξενος και φιλικός από την αρχή. Και με τις δυο ομάδες είχα αρκετά καλή σχέση με τους

φιλάθλους επομένως ήταν σίγουρα ωραία χρόνια τα οποία θα μπορώ να κοιτάζω πίσω και να είμαι χαρούμενος γι' αυτά.

Στην Πολωνία δεν είναι τόσο συνηθισμένα τα Αγγλικά όπως την Κύπρο. Δεν το βρίσκω δύσκολο να ζω στο εξωτερικό. Λογαριάζω να μάθω την γλώσσα επειδή για να συμμετέχεις σε ότι γίνεται στα αποδυτήρια προφανώς πρέπει να καταλαβαίνεις τους συμπαίκτες σου και το προσωπικό. Στην Βουλγαρία το πρόβλημα ήταν πως δεν προσπάθησα να μάθω την γλώσσα. Όταν μιλάνε οι συμπαίκτες σου γίνεσαι παρανοϊκός και σκέφτεσαι αν μιλάνε για σένα ή αν δεν θέλουν να σου μιλάνε.

Στην Κύπρο ήταν διαφορετικά επειδή όλοι εκεί μιλάνε τόσο καλά Αγγλικά που δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να μάθω Ελληνικά. Έτσι και αλλιώς ο κόσμος μου μιλούσε στα Αγγλικά. Δεν χρειαζόταν να τους πω ότι δεν μιλάω Ελληνικά. Αυτό με έκανε τεμπέλη γιατί δεν χρειάστηκε να τα μάθω!"

Keywords
Τυχαία Θέματα