Σεραφείμ: "Ο καθένας την ευθύνη του, ενωμένοι προχωρούμε"

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Κώστας Σεραφείμ, δηλώνει ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, να προχωρήσουν μπροστά και να παραμείνουν στους στόχους τους. Στην ανακοίνωση του κάνει έκκληση όπως το ερχόμενο Σάββατο ο κόσμος ν' αφήσει την πικρία στο περιθωρίο και να στηρίξουν την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι στο Μακάρειο.

Η τοποθέτηση του προέδρου:

"Φυσιολογικά από το Σάββατο είστε απογοητευμένοι. Δικαιολογημένα διερωτάστε γιατί η ομάδα μας παρουσιάστηκε

κατώτερη των περιστάσεων, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο. Η όποια κριτική ασκείται είναι καλοδεχούμενη. Έχουμε όμως κάθε δικαίωμα να μιλούμε και να εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τα δύο πεντακάθαρα τέρματα που σημείωσε η ομάδα μας και ακυρώθηκαν. Δεν θυμόμαστε πότε η διαιτησία να ακύρωσε δύο καθαρά τέρματα σε άλλο αγώνα, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα. Αν μετρούσαν αυτά πιθανόν να φθάναμε στη νίκη. Όμως, δεν θα σταθούμε μόνο εδώ. Υπάρχει πικρία και απογοήτευση για την απόδοση της ομάδας μας ιδιαίτερα στο β ημίχρονο, στα δύο τελευταία παιγνίδια .

Εσείς δώσατε για ακόμη μια φορά το παρόν σας στο γήπεδο και σας ευχαριστούμε.

Περάσαμε δύσκολες μέρες και νύχτες από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο καθένας μας αναλαμβάνει το μερίδιο των ευθυνών του και ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά για υλοποίηση του στόχου.

Φίλοι του Ολυμπιακού

Οι μεγάλες ομάδες είναι εκείνες που μπορούν και διαχειρίζονται μια κρίση. Αφήνουν στο περιθώριο την πικρία και την απογοήτευση και βλέπουν την επόμενη μέρα. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του αποτελούν μεγάλη ομάδα και πρέπει και μπορούν να διαχειριστούν την παρούσα «κρίση».

Το Σάββατο, ο Ολυμπιακός δίνει ακόμη ένα δύσκολο παιγνίδι στο Μακάρειο . Στις μέρες και τις ώρες που μετρούμε από σήμερα μέχρι το Σάββατο, πρέπει να βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα, ώστε να κερδίσουμε το παιγνίδι και να ξαναβγούμε μπροστά.

Το Σάββατο πρέπει ν’ αφήνουμε την πικρία μας στο περιθώριο και να βρεθούμε ξανά εκεί, να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Όπως σήμερα έχουν εξελιχθεί τα δεδομένα, το παιγνίδι αυτό έχει μετατραπεί σε ένα τελικό όπως εξάλλου προβλέπεται ότι θα είναι όλα τα παιγνίδια μέχρι τέλους . Με πιθανή νίκη θα παραμείνουμε κοντά στους πρωτοπόρους . Αυτό θα μας επιτρέψει να κάνουμε ενισχυτικές κινήσεις για την ομάδα το Δεκέμβριο, ώστε στο β γύρο να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Οι προοπτικές και οι δυνατότητες υπάρχουν. Αν δεν κερδίσουμε, η διαφορά αυξάνεται και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Είναι γι’ αυτό, που το Σάββατο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί εκεί να βοηθήσουμε την ομάδα.

Φίλοι του Ολυμπιακού

Το Σάββατο κάνουνε τη δεύτερη αρχή του πρώτου γύρου για να μπορούμε να κερδίσουμε το μισό στοίχημα. Τίποτε δεν έχει χαθεί. Σηκώνουμε το κεφάλι και προχωρούμε. Όλοι μαζί θέτοντας υπεράνω το συμφέρον του Ολυμπιακού.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα