«Σεπτέμβριο θα συζητήσουμε όσα έπρεπε να είχαν ξεκαθαρίσει προ κορωνοϊού»

Στη χθεσινή, αλλά και στην επόμενη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ αναφέρθηκε ο Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος σχολίασε και την απόφαση για μη κάθοδο ξένων διαιτητών στο πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας στον Super Sport fm 104.0 για...

...τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ:

«Το κλίμα ήταν πολύ καλό στην συνέλευση, έγινε μια ενημέρωση από τον πρόεδρο και ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Συμφωνήσαμε σε μια νέα συνέλευση να μιλήσουμε για κάποια θέματα που μας απασχολούν όλους. Μας απασχολούν πολλά θέματα και κάποια πρέπει να μπουν σε μια πορεία εξέτασης. Αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνει αυτή η Συνέλευση».

...τη σημασία αυτής της συνέλευσης: «Θα είναι σημαντική. Είναι ανάγκη να γίνει για να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα, τα οποία θα έπρεπε να ξεκαθαριστούν πριν τον κορωνοϊό. Μετά πήραν αναβολή και φτάσαμε εδώ. Ήρθε η πανδημία, πήραν όλα αναβολή, αλλά η ζωή συνεχίζεται».

...τα σημαντικά θέματα που πρέπει να συζητηθούν: «Θα έλεγα ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μας βοηθήσει, ώστε να δούμε τα πράγματα πιο ήρεμα. Τώρα όλοι πρέπει να εφαρμόσουμε το πρωτόκολλο και ευχόμαστε το πρωτάθλημα να αρχίσει και να τελειώσει κανονικά χωρίς προβλήματα. Ευχή όλων είναι να αρχίσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα».

... το πόσο επηρεάστηκε η Νέα Σαλαμίνα από την πανδημία; «Επηρεαστήκαμε κάπως. Είναι κάπως καλύτερη η κατάσταση τώρα. Γενικά θα έλεγα ότι, αν πουλήσουμε όλα τα εισιτήρια διαρκείας, η ζημιά που θα έχουμε θα είναι διαχειρίσιμη».

...τη ρευστή κατάσταση με τον κόσμο που θα μπορεί να μπαίνει στα γήπεδα: «Είναι ρευστή η κατάσταση και θα κινούμαστε πιο συντηρητικά. Δεν θα λέμε ότι θα μείνει το 33%, καθώς μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα ή προς το χειρότερο ή προς το καλύτερο».

...την απόφαση να αρχίσουμε με Κύπριους διαιτητές: «Μας βρίσκει σύμφωνους η απόφαση. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας ότι οι Κύπριοι είναι αυτοί που πρέπει να διαιτητεύουν με τα καλά και τα κακά τους. Συναντηθήκαμε με τους διαιτητές και πρέπει να τους εμπιστευτούμε. Οι ίδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τα λάθη θα υπάρχουν πάντα, αλλά με καλή διάθεση θα προχωρήσουμε και η Κυπριακή διαιτησία θα ανέβει εκεί που πρέπει να ανέβει».

...το δυνατό φιλικό με την Ομόνοια: «Δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

...την επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Μένει η θέση του επιθετικού. Έγιναν κάποια προτάσεις, μεταξύ των οποίων και στον Τσέχο Βάγκνερ. Δεν έκλεισε, αλλά ενδιαφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα