Σέπος στο ΣΙΓΜΑ: Γιατί δεν τους σταμάτησαν όταν κανιβάλιζαν εις βάρος μου;

Για το πόρισμα της διοικητικής έρευνας εναντίον του, από το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και εκφράζοντας το παράπονό του για τον κανιβαλισμό που ένιωσε όταν συζητήθηκε η υπόθεση με την απομάκρυνση μαθήτριας που φορούσε μαντήλα σε Επιτροπές της Βουλής, μίλησε στο ΣΙΓΜΑ, ο πρώην Διευθυντής του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα, Λοίζος

Σέπος.


Σχετικά με το πόρισμα, ο κ. Σέπος είπε πως είναι αυτονόητο ό,τι αναγράφεται στην ανακοίνωση του Υπουργείο Παιδείας.

«Η ερμηνεία του πορίσματος αφορά τον καθένα. Είμαι ικανοποιημένος με το πόρισμα. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει», είπε.

Όσον αφορά τις αναφορές για την μαντήλα, ο κ. Σέπος είπε πως,  «η μαντήλα δεν είναι θρησκευτικό έμβλημα. Έχει να κάνει με την κουλτούρα τους και την θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Αν ήταν μόνο θρησκευτικό έμβλημα θα έπρεπε να την φορούν όλες οι Μουσουλμάνες και δεν το λέει ούτε και το Κοράνι».

Δίνοντας εξηγήσεις για το τι είπε τελικά στην μαθήτρια «Άλαν» για την μαντήλα, ο κ. Σέπος είπε, «έχει παρουσιαστεί μια πολύ άσχημη εικόνα για έμενα, ούτε την λέξη μαντήλα ανάφερα, ούτε να βγει εκτός σχολείου επειδή φορούσε μαντήλα. Απλά έστειλα τον πατέρα στο Υπουργείο, αν αυτό είναι λάθος χειρισμός θα το δει το Υπουργείο».

Εξάλλου, εκφράζοντας παράπονο, έκανε λόγο για κανιβαλισμό εις βάρος του και τις συζητήσεις που έγιναν στην Βουλή για την υπόθεση, ο κ. Σέπος ανέφερε πως «στην Βουλή, εκεί που έπρεπε να προσέξει και να με προστατεύσει η Επίτροπός Διοικήσεως έκαναν συζητήσεις χωρίς να βγει το πόρισμα. Τους άφησαν όλοι και με δολοφόνησαν ηθικά. Επειδή είναι βουλευτές; Έχω κριθεί από τους μαθητές και τους γονείς και τα αποτέλεσμα του σχολείου μου είναι εκεί και φαίνονται. Ας κάνουν τώρα συνεδρίες που έχουν το πόρισμα και να το συζητήσουν».

Συνέχισε με αναφορές προς την Επίτροπο, η οποία, όπως ανέφερε, «επέτρεψε να κανιβαλίζουν  εις βάρος μου. Ποια; Η Επίτροπος, η οποία επέμβηκε να προστατέψει στις φυλακές δολοφόνους που δεν προστατεύονται τα δικαιώματά τους.  Θα έπρεπε να σταματήσει. Της έχω στείλει και επιστολή γιατί ζήτησε την άποψή μου».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα