ΣΕΚ και ΠΕΟ «αποχαιρετούν» την Ζέτα Αιμιλιανίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Ζέτα Αιμιλιανίδου αποχαιρέτησαν ΣΕΚ και ΠΕΟ μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο, η Γενική Γραμματέας της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους και ο Γενικός Οργανωτής της ΣΕΚ Πανίκος Αρυρίδης.

Για τις σχέσεις που είχε με την Ζέτα Αιμιλιανίδου μίλησε πρώτα η Γενική Γραμματέας της ΠΕΟ

Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον γιο της Αχιλλέα και στην οικογένεια της Ζέτας τους οποίους αγαπούσε πάρα πολύ.

Με την ιδιότητα  μου ως Γενική Γραμματέας της ΠΕΟ είχα την δυνατότητα να συνεργαστώ μαζί της για εργασιακά ζητήματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ζέτα όντας στην αρχή  έξω από τις εργασιακές σχέσεις ,με την πείρα όμως που απέκτησε και αντιλαμβανόμενη πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούν οι εργασιακές σχέσεις σωστά, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επίλυση  κρίσιμων σημαντικών διαφορών αλλά και στο να μπουν στην ατζέντα του διαλόγου σημαντικά ζητήματα όπως ο κατώτατος μισθός.

Δεν συμφωνούσαμε σε όλα αλλά ήταν πάρα πολύ σημαντικό ότι φρόντιζε πάντοτε εκτεταμένα να ακούει και να μπορεί να διακρίνει αυτό για το οποίο έπρεπε να δουλέψει για να υπάρχουν λύσεις».

Στη συνέχεια στο Πρωτοσέλιδο μίλησε και ο Γενικός Οργανωτής της ΣΕΚ Πανίκος Αργυρίδης.

«Η Ζέτα Αιμιλιανίδου άφησε τη σφραγίδα της σε πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε επίπεδο εργασίας όσο και σε επίπεδο κοινωνικό.
Αυτό που θα θυμάμαι από την υπουργό είναι η αποτελεσματικότητα της, γνωρίζαμε πως όταν αναλάμβανε ένα ζήτημα που είχε προκύψει ότι θα ολοκληρωνόταν και θα είχε αποτέλεσμα.

Γνωρίζαμε όλοι μας ότι χρειαζόταν επιχειρήματα για να την πείσεις αλλά αν την έπειθες ήξερες ότι θα έδινε λύσεις.


Το καλύτερο μνημόσυνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την Ζέτα είναι να ολοκληρώσουμε τον διάλογο για τονκατώτατο μισθό. Λίγες ώρες ακόμα χρειαζόταν για να αφήσει την σφραγίδα της για ακόμη μια μεταρρύθμιση του τόπου μας».

Διαβάστε επίσης:

Η Κύπρος πενθεί για τον χαμό της Ζέτας (Συνεχής ενημέρωση)

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Ο «αποχαιρετισμός» του γιου της, Αχιλλέα

Σ.Αγγελίδης: Ένιωθες μια ασφάλεια όταν ήσουν με τη Ζέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα