«Σειρήνες» για τον Ντε Ρόσι

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καλείται να αποφασίσει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με ομάδες από Ευρώπη και Αμερική να του χτυπούν την πόρτα.

Τέσσερις ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος την επόμενη χρονιά δεν θα φοράει την φανέλα της Ρόμα.

Πρώτη από όλους, η Νιου Γιόρκ Σίτι, που θεωρεί τον Ιταλό χαφ μία εξαιρετική προσθήκη – διαφήμιση για το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Πάντως, η ομάδα από την Νέα

Υόρκη έχει τρεις ακόμα ανταγωνιστές που θα παλέψουν για την απόκτηση του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα.

Στο παρελθόν, η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε να κάνει δικό της τον πρώην διεθνή άσο και τώρα που ο 35χρονος μένει ελεύθερος, θα προσπαθήσει να προχωρήσει για την απόκτησή του.

Επίσης, την περίπτωση του Ιταλού μέσου εξετάζει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που ευελπιστεί να διορθωθεί με την έλευση του Ντε Ρόσι.

Τέλος, στην «μάχη» της απόκτησης του έμπειρου αμυντικού μέσου έχει μπει και η Μπόκα Τζούνιορς. Ο αθλητικός διευθυντής και πρώην συμπαίκτης του Ιταλού στην Ρόμα, Νίκολας Μπουρντίσο, αναφέρει πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στην Αργεντινή και να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Μπουένος Άιρες.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα