Σεμπάστιαν Φέτελ: «Με αδίκησε η...»

Το τελικό αποτέλεσμα που πέτυχε ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν είναι ένα πραγματικό ενδεικτικό για τις δυνατότητες που είχε στο Νίρμπουργκρινγκ, σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος.

Μπορούσε και καλύτερα ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο Γκραν Πρι του Άιφελ στο Νίρμπουργκρινγκ, αλλά τελικά, τελείωσε στην 11η θέση. Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari θεωρεί ότι θα μπορούσε να τα είχε πάει και καλύτερα, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα. Είχε το ρυθμό, αλλά και το αυτοκίνητο μπορούσε να υποστηρίξει κάτι περισσότερο, όμως διάφορες

ατυχίες, μαζί με δικά του λάθη, δεν του επέτρεψαν να ξεχωρίσει για μια φορά ακόμη.

«Νομίζω ότι πάντα στον αγώνα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, έχεις πολλούς περισσότερους γύρους. Αλλά από εκεί που ξεκινήσαμε και με τη μέρα που είχαμε, δεν ήταν και ο πιο εύκολος. Κόλλησα στην κίνηση από δικό μου λάθος και μετά δεν ήταν δυνατό να κάνω μεγάλη πρόοδο. Πιθανότατα είχαμε πολλά περισσότερα να δώσουμε, είχα να κρατήσω έναν καλύτερο ρυθμό και να τερματίσω σε μια καλύτερη θέση από αυτή που τελικά πήρα. Μας αδικεί η 11η θέση, μπορούσαμε και πιο κάτω. Σήμερα δεν ήταν καλή μέρα για εμάς» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα