Σε βάθος συζήτηση για το Κυπριακό ανάμεσα σε ΠτΔ και Φελίπε

Σε εξαιρετικό κλίμα και σε βάθος συζήτησης του Κυπριακού και διμερών θεμάτων πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Βασιλιά της Ισπανίας, Φελίπε.

Αυτό αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο οποίος νωρίτερα ανέφερε ότι ο Πρόεδρος βρήκε πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση από ηγέτες

με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο Αμάν της Ιορδανίας σε ό,τι αφορά την πρόταση που υπέβαλε την Τετάρτη στον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Βίκτωρα Παπαδόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο βασιλιάς της Ιορδανίας αποφάσισαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση όπως συγκληθεί τριμερής διάσκεψη Κύπρου-Ιορδανίας-Ελλάδας, στο ανώτατο επίπεδο, το φθινόπωρο, στην Κύπρο.

Στο περιθώριο αυτή της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μια σειρά από πάρα πολύ σημαντικές επαφές, είπε και αναφέρθηκε στη συνάντηση με την Φεντερίκα Μογκερίνι, Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και αρμόδια για τις εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, στην οποία ανέλυσε την πρότασή του για επανάληψη της Γενεύης.

Keywords
Τυχαία Θέματα