Σε τρεις υποθέσεις διάρρηξης εμπλέκονται δύο άτομα στη Λεμεσό

Τουλάχιστον τρεις υποθέσεις διάρρηξης και απόπειρας διάρρηξης κατοικιών διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον δύο προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για 56χρονο κάτοικο Πάφου και 40χρονο κάτοικο Λεμεσού, οι οποίοι είχαν αρχικά συλληφθεί στις 3 Αυγούστου στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής φυσιγγίων.

Κατά την διάρκεια

της διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας του 56χρονου, στην Πάφο, ένα αυτοκίνητο, η περιγραφή του οποίου συνάδει με περιγραφή οχήματος, που δόθηκε στην Αστυνομία, σχετικά με υποθέσεις διάρρηξης και απόπειρας διάρρηξης, που διαπράχθηκαν στις 28 Ιουλίου 2019, στην Λεμεσό.
        
Εντός του οχήματος είχαν εντοπιστεί διάφορα κοσμήματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια μιας εκ των οικιών ως μέρος της περιουσίας που κλάπηκε.
        
Εναντίον των δύο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων επανασυνελήφθηκαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα