Σε σοβαρή κατάσταση ο Φρέντι Ρινκόν μετά από τροχαίο!

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο θρύλος της Κολομβίας, Φρέντι Ρινκόν, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή, όπως ενημερώνει το νοσοκομείο.

Ο θρύλος της Κολομβίας, Φρέντι Ρινκόν, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το πρωί της Δευτέρα (11/4), όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με λεωφορείο, όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας. Ο ίδιος και άλλα τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να ανακοινώνουν πως ο Ρινκόν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Φρέντι Ρινκόν μπήκε στην κλινική με σοβαρό
τραύμα στο κεφάλι, η κατάστασή του είναι σοβαρή. Με απόφασή μας θα μπει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Θα λάβει όλη την απαραίτητη προσοχή από την ομάδα μας. Επαναλαμβάνουμε ότι η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή»

Ο Ρινκόν στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Νάπολι στην Ευρώπη, με την «βασίλισσα» να εύχεται μέσα από το twitter στον πρώην παίκτη της να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη στιγμή.

Desde el Real Madrid C. F., toda nuestra fuerza y nuestro cariño para Freddy Rincón tras el accidente sufrido hoy. Mucho ánimo y nuestro deseo de que supere pronto este difícil momento.

Real Madrid C.F. (@realmadrid) April 11, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα