Σε ρυθμούς μεταγραφικού «καύσωνα» οι ομάδες

Σε ρυθμούς μεταγραφικού «καύσωνα» θα κινούνται από αύριο οι ομάδες μας. Η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού θα ανοίξει και τη θερινή μεταγραφική περίοδο, η οποία αναμένεται για ακόμη μια χρονιά «καυτή». Όλες οι ομάδες, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, αναμένεται να προχωρήσουν σε πολλές προσθήκες, με αποκλειστικό σκοπό να ενισχυθούν ποιοτικά και να παρουσιαστούν έτοιμες για να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Με δεδομένο ότι στο νέο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 12 ομάδες και αν λάβουμε υπόψη το παρελθόν, ο αριθμός των μεταγραφών του καλοκαιριού αναμένεται τριψήφιος!

Ο Απόλλωνας, η Ομόνοια και

η Ανόρθωση πάνε για γενική ανανέωση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Εθνικό και Ολυμπιακό που ανέβηκαν Κατηγορία και οφείλουν να ενισχυθούν ποσοτικά και ποιοτικά για να ανταποκριθούν.

Αυτές οι πέντε ομάδες θα ξεπεράσουν ή θα φτάσουν το όριο του διψήφιου αριθμού, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με Πάφο, ΕΝΠ και Σαλαμίνα, λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Η Δόξα δεν θα προχωρήσει με το παλιό μοντέλο και την ολοκληρωτική ανανέωση του ρόστερ, αλλά παραμένει άγνωστο πόσες προσθήκες θα κάνει.

Ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί και φέτος δυναμικά στο παζάρι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αριθμός θα είναι πιο μικρός από τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ που δουλεύει πιο επαγγελματικά από όλες τις ομάδες της Κύπρου, θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή να καλύψει τις απουσίες όσων αποχωρήσουν.

Τις πιο λίγες μεταγραφές με τα σημερινά δεδομένα θα κάνει η ΑΕΛ.

Ωστόσο οι τρεις τελευταίες ομάδες, αλλά και ο Απόλλωνας, που θα αγωνιστούν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πιθανόν να αναθεωρηθεί το μεταγραφικό πλάνο εφόσον προκριθούν σε ομίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα