Σε πλήρη κινητοποίηση η Αστυνομία Πάφου για σειρά διαρρήξεων

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, για τον εντοπισμό των δραστών τριών διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Επαρχία Πάφου.

Η Αστυνομία αξιολογεί κάθε πληροφορία και εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στους δρόμους προσέλευσης και διαφυγής των δραστών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα αυτοκίνητο, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα κλάπηκαν σε δύο περιπτώσεις διαρρήξεων, όπως καταγγέλθηκε χθες στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ενώ σε μια τρίτη περίπτωση κλάπηκαν από κατοικία στην Γεροσκήπου δύο κυνηγετικά

όπλα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε πως αποκλείστηκαν οι σκηνές, παραλήφθηκε το DNA των αποτυπωμάτων και εξετάστηκαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσο πρόκειται για σπείρα διαρρηκτών, αλλά και για να ελεγχθεί ο τρόπος δράσης τους.

Εξάλλου το απόγευμα της Παρασκευής σε διάρρηξη κατοικίας κλάπηκαν δύο κυνηγετικά όπλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 45χρονο ότι μεταξύ των ωρών 08:00 με 14:00 της Παρασκευής άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του στη Γεροσκήπου και απέσπασαν απ’ αυτή δύο κυνηγετικά όπλα αξίας 2.800 ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν, διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν το αλουμινένιο παραθυρόφυλλο του υπνοδωματίου με φυσική βία.

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου αναφέρει πως οι ανακριτικές αρχές εξετάζουν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τους δρόμους προσέλευσης και διαφυγής των δραστών.

Η Αστυνομία παρέλαβε και σε αυτή την περίπτωση,από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών και αξιολογεί κάθε πληροφορία .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα