Άρης:Νίκησε την Νέφτσι και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης

Ο Άρης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην Αρένα της Λάρνακας και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Νέφτσι, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σημαντικό προβάδισμα για την ομάδα της Λεμεσού, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Τα τέρματα για τον Άρη πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Καζού και Γκομίς. 

Ο Άρης

ήταν καλύτερος από την Νέφτσι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Είχε επτά τελικές προσπάθειες ενώ και η κατοχή ήταν με το μέρος τους. Σημαντικότερες ευκαιρίες για την ομάδα της Λεμεσού το δοκάρι του Σόκε στο 21ο λεπτό και η διπλή φάση στο 34ο λεπτό με δύο σουτ από τους Γκομίς και Καζού. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στον αγώνα. Στο 15ο λεπτό ο Ντονιόχ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βανά Άλβες ωστόσο ο κίπερ του Άρη πρόλαβε και έδιωξε τον κίνδυνο. Στο 32' ο Λαουάλ με μακρινό σουτ απείλησε την ομάδα του Σπιλέφσκι όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω. 

Μπορεί ο Άρης να είχε την υπεροχή, όμως το τέρμα δεν ήρθε. Ευτυχώς ούτε από την Νέφτσι με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, είχε πολλές φάσεις με αποκορύφωμα την κλασική ευκαιρία του Καζού στο 46ο λεπτό, όταν από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Τελικά η υπεροχή του Άρη εξαργυρώθηκε στην συνέχεια. Στο 53ο λεπτό ο Μαγιαμπέλα έδωσε στον Καζού ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής νίκησε τον Μπρκιτς για το 1-0. Η ομάδα της Λεμεσού συνέχισε να βάζει πίεση στην Νέφτσι και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Μετά από συστημένη μπαλιά του Σπόλιαριτς, ο Γκομίς με δυνατή κεφαλιά από κοντά έστειλε ξανά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-0. 

Ένα διάστημα που ο Άρης ήταν εκπληκτικός με πολλές δυνάμεις και φάσεις στην αντίπαλη εστία. 

Στην συνέχεια η ομάδα της Λεμεσού ήταν αρκετά καλή, προσπάθησε όμως να διαχειριστεί και το υπέρ του σκορ κάτι που τελικά κατάφερε. Έτσι θα πάει με το 2-0 στον επαναληπτικό του Αζερμπαϊτζάν σε μία εβδομάδα. 

Δείτε ΕΔΩ πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. 

Η ενδεκάδα του Άρη:Βανά Άλβες, Μπράουν, Γιανγκό, Μπρόρσον, Ντελμίρο, Καζού, Μαγιαμπέλα, Σπόλιαριτς, Σόκε, Σλόγκαρ, Γκομίς.

Η ενδεκάδα της Νέφτσι: Μπρκιτς, Σαλάχιλ, Στάνκοβιτς, Κβερκβέλια, Μπόντζ, Εντί, Μακχμούντοφ, Τζόμπερ, Λαβάλ, Ντονιόχ, Σαϊέφ

Keywords
Τυχαία Θέματα