Σε κρίση η Τότεναμ (video)

Οι γκολάρες των Βάρντι, Μαχρέζ οδήγησαν τις Αλεπούδες στο 2-1 κόντρα στους Spurs, που με μία νίκη (τρεις ήττες, μια ισοπαλία) σε πέντε αγωνιστικές παρέμειναν εκτός τετράδας και δεν είναι στα καλύτερά τους.

Εχουν πρόβλημα. Το φωνάζουν τα αποτελέσματα. Εκεί που πριν είχε κλείσει τετράδα νικών, στα πέντε που ακολούθησαν έχει καταφέρει να πάρει μόλις μία. Η τελευταία αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει τα προβλήματά της και αυτό φάνηκε και στην ήττα

στο Λέστερ. Εκεί οι Αλεπούδες της έκαναν το 2-1 και την άφησαν εκτός τετράδας. Το φοβερό είναι ότι πέρσι τον Μάιο η Τότεναμ είχε περάσει από εκεί με το τρελό 1-6.

Για την επιτυχία των γηπεδούχων φρόντισαν οι γκολάρες των Βάρντι, Μαχρέζ Οι δύο μεγάλοι αστέρες της ομάδας έβαλαν πραγματικά υπέροχα τελειώματα και ειδικά το πρώτο, η μονοκόμματη λόμπα (13’) του Βάρντι ίωσς να είναι από τα καλύτερα της σεζόν. Ο Μαχρέζ κλείνοντας το ημίχρονο το τελείωσε με τον κλασικό, φοβερό τρόπο του με το αριστερό φαλτσαριστό.

Στο 78’ μπήκε στο παιχνίδι ο Ερικ Λαμέλα που είχε απουσιάσει 13 μήνες εξαιτίας πολύ σοβαρού τραυματισμού. Και χρειάστηκε μόλις 73 δευτερόλεπτα στο γήπεδο για να κεράσει την ασίστ στον Κέιν. Εκείνος έβαλε το 11ο του σε 10 αγώνες κόντρα στο αγαπημένο θύμα του, αλλά δεν ήταν αρκετό και έτσι η ομάδα του γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια.

Λέστερ (Κλοντ Πιέλ): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μαχρέζ (77’ Γκρέι), Ντιντί, Ιμπόρα, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (83΄Τσάντμπουρι), Βάρντι (88’ Σλιμανί)

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορί, Βερτόνγκεν, Σάντες, Ντάιερ, Οριέ, Σισοκό (57’ Σον), Ντεμπελέ (69’ Γιορέντε), Ερικσεν (77’ Λαμέλα), Ρόουζ, Ντέλε Αλι, Κέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα