Νίκη με ανατροπή για τον Άρη στην πρεμιέρα

Αν και έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, ο Άρης έκανε την ανατροπή με τέρματα των Μαγιαμπέλα και Μπαμπίκα, νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα. 

Δείτε στο SPORTIME την εξέλιξη του αγώνα

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα η ΑΕΛ και κατάφερε μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο να ανοίξει το σκορ. Ο Χάσα έφυγε με ταχύτητα από δεξιά, έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Γιαγκό

στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 9ο λεπτό θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα, όμως, η κοντινή κεφαλιά του Μπάστο πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βανά Άλβες. 

Στην συνέχεια ο Άρη ισορρόπησε τον αγώνα και στο 17ο λεπτό έφτιαξε την πρώτη τελική, μετά από κεφαλιά του Μπένγκστον. Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το δυνατό σουτ που έκανε στο 22ο λεπτό, το απόκρουσε ο Μούριελ. 

Μέχρι το τέλος δεν δημιουργήθηκε κάτι το αξιόλογο και η ΑΕΛ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σειρά του Άρη να μπει πιο καλά και να σκοράρει για να φέρει τον αγώνα στα ίσια. Στο 50ο λεπτό ο Καζού με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μαγιαμπέλα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Μούριελ για το 1-1.

Στην συνέχεια ο Άρης συνέχισε να ελέγχει καλύτερα τον ρυθμό ενώ απείλησε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις με Μπαμπίκα, Καζού και Μαγιαμπέλα. Τελικά, κατάφερε να σκοράρει και να κάνει την ανατροπή στο 86ο λεπτό. Ο Μπαμπίκα έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μούριελ για το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε λοιπόν το νέο πρωτάθλημα η ομάδα του Σπιλέφσκι απέναντι στην ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα