Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η Νάπολι

Η Νάπολι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τη νίκη 2-0 στη Βενετία και αυτή ήταν αρκετή για να την φέρει σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο στη Serie A, Ίντερ.

Ο Βίκτορ Όσιμεν βρέθηκε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα από τον Νοέμβριο και σημείωσε το κομβικό γκολ στην εκτός έδρας νίκη 2-0 της Νάπολι επί της Βενέτσια για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Οι

"παρτενοπέι" είχαν υποχωρήσει στην 3η θέση ύστερα απ' τη νίκη της Μίλαν επί της Ίντερ και ήθελαν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν σε τροχιά τίτλου και να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ίντερ, που έχασε βαθμούς. Η ομάδα του Πάολο Τζανέτι δεν προέβαλε μεγάλη αντίσταση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τον στόχο. Σε μία από τις σπάνιες εύστοχες τελικές, ο Ματέο Πολιτάνο έκανε σέντρα από δεξιά και ο Νιγηριανός επιθετικός πήδηξε πολύ ψηλά και πήρε την κεφαλιά για το 1-0.

Η Νάπολι παρέμεινε με το πόδι στο γκάζι στα τελευταία λεπτά και η αποβολή του Τιρόνε Εμπουέχι στις καθυστερήσεις προσέφερε τα κενά ώστε ο Αντρέα Πετάνια να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα