Ξεσπά φαρμακοποιός για διακοπή ρεύματος:Να αλλάξουν μια λάμπα θέλουν 10 χρόνια

Σε απόγνωση είναι οι καταστηματάρχες εμπορικού δρόμο στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, καθώς εργασίες της ΑΗΚ θα έχουν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης για εννέα ώρες.

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, φαρμακοποιός η οποία διατηρεί φαρμακείο στην περιοχή, ανέφερε πως πριν από 40 χρόνια χτίστηκε υποσταθμός της ΑΗΚ μέσα στο νερό και καθώς πρέπει πλέον να μετακινηθεί, οι εργασίες που

θα γίνουν θα αφήσουν τα καταστήματά τους χωρίς ρεύμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι εργασίες θα είναι για να ψηλώσουν λίγα εκατοστά τον υποσταθμό, ενώ την επόμενη χρονιά προσδιορίζεται η μετακίνησή του.

«Στην Κύπρο για να αλλάξουν μια λάμπα θέλουν δέκα χρόνια. Ζούμε σε μια τριτοκοσμική χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Ελένη, η οποία τόνισε πως στο φαρμακείο της υπάρχουν έξι ψυγεία γεμάτα με φάρμακα και δεν γνωρίζει ποια λύση θα πρέπει να βρει για να τα διατηρήσει για εννέα ολόκληρες ώρες που θα διαρκέσει η διακοπή ρεύματος.

Σε έντονο ύφος είπε πως η ίδια καθώς και άλλες γυναίκες που διατηρούν καταστήματα, θα βρεθούν έξω από τον υποσταθμό τη Δευτέρα που είναι προγραμματισμένες οι εργασίες, τις οποίες και δεν θα επιτρέψουν να γίνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα