Σε απευθείας δίκη παππούς και εγγονός που μπούκαραν σε σχολείο στην Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Δικαστηρίου παραπέμφθηκαν ο 70χρονος και 20χρονος που συνελήφθησαν χθες από μέλη της αστυνομίας, όταν μπούκαραν σε σχολείο στη Λεμεσό.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε χθες το πρωί σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

«Φαίνεται ότι ένας μαθητής επιτέθηκε και κτύπησε συμμαθήτρια του, η μαθήτρια επικοινώνησε αρχικώς με την μητέρα της η οποία μετέβηκε στο σχολείο και προσπάθησε να εντοπίσει τον μαθητή που επιτέθηκε στην κόρη της. Στην συνέχεια, στο ίδιο σχολείο παρουσιάστηκε

και ακόμη ένας 70χρονος συγγενής του παιδιού, ο οποίος κατά την είσοδό του στο σχολείο κλώτσησε την πόρτα, έσπρωξε τον διευθυντή και εισήλθε στο σχολείο.

Δείτε επίσης: Μαθήτρια κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση-Μπούκαραν στο σχολείο συγγενείς της

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέλος της ομάδας Ζ, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή, ανταποκρίθηκε άμεσα. Δεύτερο άτομο ηλικίας 20 χρονών, συγγενής της μαθήτριας, έφτασε στο σχολείο με άγριες διαθέσεις. Ο 20χρονος εισήλθε στο σχολείο και κατευθύνθηκε προς το μέρος του διευθυντή και των καθηγητών. Το μέλος της Αστυνομίας προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον απομακρύνει, όμως ο 20χρονος έσπρωξε τον αστυνομικό με αποτέλεσμα το μέλος μας να τον συλλάβει για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 70χρονος, ο οποίος βρισκόταν εκεί, προσπάθησε να αποσπάσει τον 20χρονο από τον αστυνομικό σπρώχνοντας το μέλος μας με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι η υπόθεση καταχωρήθηκε άμεσα σήμερα ενώπιον δικαστηρίου και ορίστηκε η εκδίκασή της στις 15 Ιανουαρίου του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα