«Σε αυτές τις θέσεις θα κάνουμε τις άλλες δύο μεταγραφές μας»

Για τη δυσκολία και τη σημασία της νίκης επί της Καρμιώτισσας, το μέλλον του Τσέντομιρ Γιανέβσκι, καθώς και τη μεταγραφική δραστηριότητα της ΑΕΛ στο παζάρι του Ιανουαρίου τοποθετήθηκε ο Πλουτής Αβραάμ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του λεμεσιανού συλλόγου μίλησε στο Super Sport FM για...

…τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Γίνεται το εξής παράδοξο για την ομάδα μας. Στις επιτυχίες μεγαλοποιούμε τα πράγματα και στις

αποτυχίες τα ισοπεδώνουμε. Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη με απουσίες, όμως έχουμε και άλλους παίκτες στην ομάδα μας που καλούνται να δείξουν ότι έχουν θέση στο ρόστερ. Οι ένδεκα που αγωνίστηκαν είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ανταποκρίθηκαν. Σίγουρα με 15 απουσίες δεν ξαναπαίξαμε. Έτσι θα πορευτούμε μέχρι τέλους, το ξέρουμε. Είναι δύσκολη χρονιά για εμάς. Θέλω να πω μπράβο στους έμπειρους παίκτες που από την αρχή της εβδομάδας πήραν από το χέρι τους νεαρούς, ιδιαίτερα ο Μιραλάς. Τους εμψύχωσαν και τους στήριξαν. Η ομάδα επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, το παλεύουμε όσο μπορούμε».

…το συμβόλαιο του Γιανέβσκι: «Η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι θέμα συμβολαίου, υπάρχουν άλλα θέματα που φέρουν αυτά ως δευτερεύοντα. Είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για αυτό το θέμα. Αναμφίβολα ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, κατάφερε η ομάδα να ορθοποδήσει. Έχουμε στόχους, η εξάδα δεν είναι μακριά, υπάρχουν παιχνίδια μπροστά μας και να συνεχίσουμε σοβαροί. Είμαστε μέσα στο κύπελλο. Πιστεύαμε ότι έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους που έχουμε βάλει. Η ζημιά που έγινε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μας φαίνεται ακόμη στη βαθμολογία».

…το επόμενο: «Επιστρέφει ο Τεϊσέιρα που εξέτισε την ποινή του, ο Μπεραχίνο ίσως έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστικοί. Οι υπόλοιποι που είναι τραυματίες δεν νομίζω. Για τον Μιραλάς που αποχώρησε με πρόβλημα από το παιχνίδι, θα δούμε τις επόμενες 1-2 μέρες από την πορεία της αποθεραπείας του».

…ενίσχυση: «Έχουμε κάνει δύο, θα κάνουμε άλλες δύο. Έναν κεντρικό αμυντικό και έναν παίκτη που ο κ. Γιανέβσκι θέλει ή επιθετικό ή δεξί μπακ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
«Σε αυτές τις θέσεις θα κάνουμε τις άλλες δύο μεταγραφές μας»,